Fan Club PHYTO Polska


Instagram

wtorek, 8 maja 2012

koper włoski

Szybka sałatka z jego udziałem. Wykorzystałam bulwę i liście. Ponadto sałatę masłową, pomarańczową paprykę, ogórek gruntowy, dziki ryż i czarny sezam.


Dodałam trochę mięska. Je lubię na ciepło.
Na koniec polałam sosem vinegrette z dodatkiem czosnku, lubczyku, rozmarynu i mięty.


8 komentarzy :

  1. Hej co do szablonu - na Operze nie można dodawać komentarzy... A ja w sumie w domu korzystam z Opery najczęściej więc jest to minus dla tych którzy też jej używają ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję za info. W takim razie popracuję nad nowym klasycznym szablonem :)

      Usuń
    2. Ten mi się podoba bardzo :-) i wszystko działa :)

      Usuń
  2. Nie pamiętam czy kiedyś jadłam sałatkę z koprem włoskim - koniecznie muszę wypróbować ten przepis.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polecam i pamiętaj, że nie musisz ściśle trzymać się składników. W kuchni warto eksperymentować :)

      Usuń
  3. Dosc czesto jadamy bardzo podobna salatke. Dodajemy piers kurczaka upieczona z duzo iloscia ziol a potem wszystko zawijamy z salatka w tortille. mniammm! polecam :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Następnym razem zrobię tortille :)

      Usuń